Domovinski pokret: Želimo spriječiti da Garešnica postane starački dom

I Domovinski pokret u Garešnici ima kandidata za gradonačelnika. To je Domagoj Balja, nositelj OPG-a s naglaskom na pčelarstvo, dok će mu zamjenik biti predsjednik ogranka, Kemal Belja. „Fokusirat ćemo se na gospodarstvo, poduzetništvo, obrazovanje i demografiju, jer želimo zaustaviti iseljavanja i spriječiti da Garešnica postane starački dom“, poručio je Balja, hrvatski branitelj i otac petero djece. Dodao je da je spremna i samostalna lista za gradsko vijeće te da se u prostoru stranke, gdje dežuraju volonteri, građani mogu svakodnevno javiti s pitanjima i prijedlozima.

Podršku je dao Damir Markuš, kandidat za župana Sisačko-moslavačke županije; „Ovo pokazuje da se Domovinski pokret nezaustavljivo širi našom lijepom domovinom i ujedno poziv građanima da na izborima prekinu duopol koji uništava Hrvatsku“. Predsjednica županijske podružnice stranke i kandidatkinja za županicu, Dubravka Dragašević, posjetila je da je upravo u Garešnici osnovan prvi ogranak Domovinskog pokreta u Bjelovarsko- bilogorskoj županiji; „Svakog dana smo snažniji i nadam se da će građani u nama prepoznati novu političku snagu, iskrenu, snažnu i čvrstu. Svakodnevno nam se javlja sve više ljudi koji nam se žele pridružiti i na to smo ponosni“.

U Garešnici su predstavljeni i kandidati za načelnike obližnje dvije općine; za Veliko Trojstvo Tomislav Bedeković te Nikola Cibarić za Zrinski Topolovac.

Nema postova za prikaz