Možemo i znamo i u novom mandatu

Dokazali smo da možemo i znamo“- središnja je poruka Tomislava Pavlečića sa službenog predstavljanja kandidature za novi mandat načelnika Općine Veliki Grđevac. Kao član Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata i predsjednik općinskog ogranka dobio je podršku svih stranačkih opcija, ukupno devet, koalicijski okupljenih oko Nezavisne liste Damir Bajs. I on je nazočio skupu te podsjetio kako su općina i županija zajednički odradili skoro 20 milijuna vrijedan projekt izgradnje bazena u Velikom Grđevcu. To nije jedini primjer suradnje, a ona je važan faktor i kad su u pitanju i skori lokalni izbori: „Ovakva koalicija je gotovo neviđena u Hrvatskoj. Zajedno želimo napraviti dodatne pomake i kao partneri stojimo nasuprot velikih stranaka, ali u zajedništvu ćemo biti napredniji. Bazeni su primjer da zajedno možemo puno, iako i sama općina ima niz EU projekata, a Tomislav ima viziju za budućnost i pred njim je još puno posla“, poručio je Bajs.

Što konkretno planira, Pavlečić je istaknuo nakon što je podsjetio na neke od programa i projekata koje su odradili kroz prethodni mandat, tijekom kojeg je dužnost načelnika preuzeo nakon iznenadne smrti prethodnika, Marijana Dautanca. Uređenje cesta, pješačkih staza, vodovoda, vatrogasnih domova, kroz različite mjere iz proračuna su isplaćene potpore za poljoprivrednike, udruge, mlade obitelji i djecu, stoji u dijelu njegova popisa na kojem je naveo i ono što se planira; „Prije dvije i pol godine obnovljen vrtić više nema dovoljno mjesta te razmišljamo o novom, s jaslicama. Planiramo stvoriti dodatni prostor za poduzetnike, jer je dosadašnji u zonama iskorišten. Planiramo LED rasvjetu u svim naseljima, asfaltiranja cesta i još niz toga. Ti svi projekti možda nisu u višemilijunskim iznosima, ali puno znače mještanima“, kaže Pavlečić.

Podršku kandidaturi je dao i HNS-ov saborski zastupnik, Predrag Štromar; „Damir i Tomislav su rješenje za budućnost, znam kako rade, vrijedni su, a za nacionalnu razinu ne brinite, imate prijatelja u Saboru“.  Iako s listom idu samostalno, Pavlečić je javnu podršku na skupu dobio od općinskog SDP-a te Reformista, jer je, kažu, u kratkom roku postigao puno; „Mislimo da je on najbolji izbor za Općinu Veliki Grđevac“.

Nema postova za prikaz