Hrebak predstavio kandidaturu za novi mandat na čelu grada Bjelovara

Na lokaciji budućih Termi Bjelovar u Velikom Korenovu, kandidaturu za novi mandat predstavio aktualni gradonačelnik Bjelovara, HSLS-ov Dario Hrebak;

„Tijekom četiri godine postigli smo mnogo. Obnovljene su gotovo sve škole na području grada, ukinuli smo porez na potrošnju, a Bjelovar je među 10 posto najuspješnijih hrvatskih gradova po izvlačenju sredstava iz EU fondova. Završavamo obnovu Doma kulture, a izgrađen je i potpuno novi vrtić u Gudovcu“, samo su neke stvari koje je naveo Hrebak.

Kandidat za zamjenika je također aktualni Igor Brajdić. Naveo je kako je zadovoljan trenutnom pozicijom u kojoj se Bjelovar nalazi. „Bilo je grešaka jer tko radi, taj i griješi, ali fokus u našem novom programu jest u sljedeće četiri godine te pogreške svesti na minimum. Mi se po tom pitanju trudimo, ali i građani moraju shvatiti da mi nemamo magični štapić kojim ćemo zamahnuti i preko noći riješiti sve probleme grada koji su nastali prije, neki čak prije 20 godina“, rekao je Brajdić.

Osim zbog predstavljanja, lokaciju u Velikom Korenovu aktualni gradonačelnik izabrao je i kako bi najavio plan da se ona tijekom iduće četiri godine pretvori u najveću poslovnu zonu u povijesti Bjelovara i Bjelovarsko – bilogorske županije. Zaključno, Hrebak je spomenuo i kako su u dogovoru s Veleučilištem u Bjelovaru te planiraju ustrojiti petogodišnji studij mehatronike i računalstva, a sve to vodi do novih radnih mjesta i zapošljavanja.

Nema postova za prikaz