SDP predstavlja ideju Doma za starije u svakom gradu županije

Dom za starije u svakom gradu županije“- naziv je projekta kojeg je prethodnih dana SDP prezentirao u Čazmi i Grubišnom Polju. “To je jedan je od ključnih dijelova Izbornog programa SDP-a za Bjelovarsko- bilogorsku županiju. U njima će biti zadovoljeni najviši smještajni, zdravstveni, prehrambeni i rekreacijsko-zabavni kriteriji, odnosno sve potrebe korisnika“, rekla je Sandra Frčo, SDP-ova kandidatkinja za županicu.

Mladi i ljudi srednjih godina tu će moći naći zaposlenje, poljoprivrednici mogućnost prodaje proizvoda, a stariji sugrađani će dobiti kvalitetne sadržaje primjerene 21. stoljeću“. Uz Frčo, na predstavljanju su bili Sebastijan Svat, kandidat SDP-a za gradonačelnika Grubišnog Polja i Dalibor Jurina, posebni županijski koordinator županijskog HSS-a. Iduća predstavljanja bit će u Garešnici i Daruvaru dok će se u Bjelovaru održati početkom svibnja.

Dodatno, bjelovarsko- bilogorski SDP je u subotu bio aktivan diljem županije te su, uz podršku saborskih zastupnika, kandidati obišli više lokacija na kojima su prikupljani potpisi.

Nema postova za prikaz