Krajačić ponovno u utrci za poziciju načelnika

Velika Trnovitica ima još jednog kandidata za općinskog načelnika. Kandidaturu je na službenom predstavljanju objavio Vlatko Krajačić, u prethodnom mandatu oporbeni član Općinskog Vijeća, zbog čega ističe da poznaje problematiku, ima rješenja i za njih spreman tim: “Imamo jednu mladu ekipu koja je spremna raditi za opće dobro ove Općine i mještana”.

Vjeruje da može učiniti više za općinu, u čemu ima potporu koalicije okupljene oko Nezavisne liste Damir Bajs. „Dječji vrtić, sportska dvorana, sustav odvodnje te kvalitetne prometnice, stanovnici općine zaslužuju imati, kao i u drugim sredinama“, čulo se od Ines Šarić iz Građansko- liberalnog saveza.

U Trnoviticu je došla dati podršku Krajačiću, predstavniku iste koalicije, kao i načelnik Općine Veliki Grđevac, HNS-ov Tomislav Pavlečić, koji je također kandidat za načelnika te susjedne općine. Osim Krajačiću, izrazio je podršku i aktualnom županu Damiru Bajsu u namjeri osvajanja još jednog mandata. “Velika Trnovitica, gledano kroz povijest, jedno je od najnaprednijih mjesta garešničkog kraja. Sredina je u povijesti bila prepoznatljiva po velikom broju obrtnika, zadruga i kao jedno od središnjih mjesta okupljanja. To je sada daleka prošlost“, dodao je Bajs te spomenuo partnerski odnos Velike Trnovitice i županije.

Mi smo surađivali i sa sadašnjim načelnikom tamo gdje je to bilo potrebno i moguće. Kompletna energetska obnova Osnovne škole, zgrade Ambulante, a ono što je nedostajalo je pitanje loših cesta. To bi moglo biti odrađeno u idućem mandatu i u tome će novi načelnik imati moju podršku“, naglasio je Damir Bajs u Velikoj Trnovitici, na službenom predstavljanju kandidature Vlatka Krajačića za trnovitičkog načelnika.

Nema postova za prikaz