Imamo tim za bolju i uspješniju županiju, poručio Marko Marušić, zajednički kandidat HDZ-a i HSLS-a za bjelovarsko-bilogorskog župana

Skupom u Bjelovaru i službeno je predstavljen zajednički kandidat HDZ-a i HSLS-a za bjelovarsko-bilogorskog župana. To je 36-godišnji ekonomist Marko Marušić, kojemu je zamjenica Marija Jungić. Bjelovarsko –bilogorska županija je nakon 20 godina vladavine Bajsa među najnerazvijenijima u Hrvatskoj i spremna je za promjene, rekao je: „Naš tim zalaže se za bolju i uspješniju Bjelovarsko- bilogorsku županiju i za kvalitetniji život svih stanovnika naše ponosne županije“.

Istaknuta je i važnost suradnje s hrvatskom Vladom, a osim transparentnosti, Marušić na popis prioriteta svrstava dovršenje i opremanje zgrade nove bolnice oko koje je puno nepoznanica: „Danas je vidljivo da su svi kandidati za bolnicu, a ne za kriminal u bolnici. To mi budi nadu da ćemo u novom sazivu Županijske skupštine riješiti probleme u koje je bolnica zapala. To je 60 posto veća cijena od planirane, čudni aneksi ugovora s izvođačima radova, krediti na teret stanovnika, kaznene prijave“. Marušić želi stati na kraj svim podjelama, a jedna od poruka je da svojim žiteljima želi osigurati prosperitetnu budućnost, siguran posao i dostojanstvenu starost.

Podržava ga i niz nezavisnih kandidata, svi gradonačelnici i veliki broj načelnika u županiji. „Bajs u osam godina nije niti jednom sazvao kolegij s načelnicima i gradonačelnicima, koji ne žele gazdu, već župana partnera. Partnerstvo je to što nudimo Marko i ja“, nadovezala se Marija Jungić, ističući podršku dužnosnika okupljenih na predstavljanju. Za kandidaturu je već prikupljeno dovoljno potpisa, no sad je važno skupiti glave na hrpu, rekao je na kraju Marušić i zahvalio na potpori; „ Čvrsto vjerujem da će ovaj tim zaslužiti povjerenje birača i zajedno podići našu županiju sa začelja. Sad je bitno da skupimo glave i našu županiju učinimo uspješnijom, našu zajednicu sretnijom, a naše živote boljima“.

Nema postova za prikaz