Zamjenik župana Neven Alić posjetio obitelj branitelja iz Tomašice čija je kuća stradala u potresu

Zamjenik bjelovarsko-bilogorskog župana Neven Alić danas je boravio u radnom posjetu gradu Garešnici. U Tomašici je posjetio obitelj branitelja Mladena Tepšića čija je kuća oštećena u potresu. “Danas smo došli kod obitelji Tepšić, koja na kući ima velika oštećenja, provjeriti mjesto na koje će se kroz otprilike tjedan dana postaviti kontejner s dvije spavaće sobe, dvije kupaone, dnevnu sobu, kuhinju te ostale normalne uvjete za život“, rekao je Alić.

Obilasku se pridružio i Josip Bilandžija, gradonačelnik grada Garešnice koji je potvrdio da je taj potez bio neophodan, a da će uz županiju i Grad Garešnica sudjelovati u pomoći tako da će organizirati sve potrebne priključke kako bi taj kontejner mogao od prvog dana funkcionirati kao i svaka druga kuća.

Zahvalan na svemu je i Mladen Tepšić, vlasnik oštećenog objekta. “Oštećenja su velika, sad mogu samo zahvaliti na kontejneru jer to mi je, kako se kaže, spas u zadnji čas. hvala i gradonačelniku te cijeloj županiji na pomoći koja je od životnog značaja“, zaključio je Tepšić. Na ukazanoj pomoći na kraju se svima ispred Koordinacije udruga Hrv branitelja iz Domovinskog rata zahvalio i predsjednik Miroslav Gerstner.

Nema postova za prikaz