Jandroković u Garešnici radi podrške kandidatima HDZ-a

Kako bi dao potporu svim kandidatima HDZ-a na lokalnim izborima, jučer je u Bjelovarsko- bilogorskoj županiji boravio član predsjedništva stranke i predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković. Obilazak gradova u županiji, završio je dolaskom u Garešnicu:

Ovdje sam kako bih istaknuo potporu HDZ-ovim kandidatima. Među njima je Josip Bilandžija koji dobro vodi grad i vjerujem da će ga voditi i naredne četiri godine. Zaslužio je to načinom na koji je upravljao gradom, gradskim financijama i vidljiv je ozbiljan napredak u Garešnici. Jasno da je tu bitna uloga državnog tajnika Velimira Žunca koji je dobrim savjetima gradskoj upravi u Garešnici sigurno pomogao da što bolje iskoristi prilike koje imamo i koje se tiču europskog novca“.

Jandroković je naglasio i važnost povezanosti razina; lokalne, županijske i državne te važnost suradnje:

U koaliciji s nama ovdje je HSLS i HSP, kao snažna podrška. Važna nam je i županija, a imamo mladog, ambicioznog kandidata, Marka Marušića. Županija stagnira i mislim da joj treba svježe krvi, promjena. To je važno i zbog sinergije Grada Garešnice, županije i državne razine, jer iskustvo pokazuje da je takva suradnja i najbolja za građane“.

Nema postova za prikaz