Priopćenje iz stožera Marka Marušića kandidata za župana: Bajsova crveno – crna koalicija

Službeno priopćenje donosimo u cijelosti.

Bajsova crveno – crna koalicija

Današnjom crveno-crnom koalicijom između SDP-a i DP-a u budućoj skupštini Bjelovarsko – bilogorske županije svjedočimo najbesramnijoj političkoj trgovini u više od 30 godina političkog života u Hrvatskoj. Ta besramna trgovina prije svega razotkriva  svu slabost i strah Damira Bajsa za gubitkom izbora.

Prvi put u povijesti imamo crveno-crnu koaliciju Partije i krajnje desnice.

Socijaldemokratska partija ovime je izgubila i ono malo političke vjerodostojnost koje je imala, a Domovinski pokret pokazao da je  spreman prodati svoj svjetonazorski identitet za dvije pročelničke i direktorske fotelje.

Bit će zanimljivo vidjeti što će na crveno-crnu koaliciju reći birači te dvije stranke na izborima 30. svibnja.

I sam sam nakon prvog kruga imao ponude da trgujem. U zamjenu za podrškom u drugom krugu trebao sam, ako pobijedim u drugom krugu, pristati dati neka direktorska mjesta županijskih poduzeća. Naravno, odbio sam to s gnušanjem. Moj odgovor je jasan od prvoga dana, radije ću izgubiti izbore nego se valjati u blatu političke trgovine.

I na kraju još nešto o čemu za budućnost naše županije treba voditi računa. Nova Bajsova crveno-crna koalicija niti sa 3 vijećnika SDP-a i 2 vijećnika DP-a još uvijek nema većinu, a u toj Bajsovoj crveno-crnoj koaliciji već sada je 13 stranaka.

Kako bi, kad bi kojim slučajem i postao župan, Damir Bajs održavao tu skupštinsku većinu u kojoj je 13 stranaka da se ona ne raspadne pri svakom nesuglasju oko pojedine teme.  Isključivo i samo potkupljivanjem tih stranaka foteljama i beskonačnom političkom trgovinom.

Stožer Marka Marušića, kandidata za župana Bjelovarsko – Bilogorske županije

www.bjelovar.info

Nema postova za prikaz