Domovinski pokret održao izvanrednu konferenciju u Bjelovaru

Nakon što su Damir Bajs (Nezavisna lista), Sandra Frčo (SDP) i Dubravka Dragašević (Domovinski pokret) službeno najavili zajednički nastup u drugom izbornom krugu temeljem “Programske koalicije za razvoj Bjelovarsko – bilogorske županije”, uslijedili su natpisi u medijima o navodnoj koaliciji Demokratskog pokreta sa SDP-om. Tim povodom je u Bjelovaru u Hotelu Central, danas u popodnevnim satima, održana izvanredna konferencija za medije Domovinskog pokreta na kojoj je nazočio glavni tajnik stranke, Darijo Žepina.

– Opovrgavam takvu vrstu koalicije. Vrlo je jasan stav Domovinskog pokreta u svim organizacijama u Hrvatskoj da ni s kim nećemo u koaliciju dok god ne završi drugi krug izbora. Nema veze o kojoj stranki se radi i kako je ona politički obojana. Ovdje je došlo do nespretnog niza okolnosti gdje je predsjednica podružnice Bjelovarsko-bilogorske županije Dubravka Dragašević tijekom svoje izjave nespretno iznijela stavove iz kojih se može moglo iščitati da glasači, odnosno simpatizeri Domovinskog pokreta svoj glas daju Damiru Bajsu, kazao je Žepina i pozvao sve glasače Domovinskog pokreta da glasaju prema vlastitoj savjesti vodeći računa da je Domovinski pokret demokršćanska i konzervativna stranka.

Međutim, brzina kojom se razvila ova dezinformacija o našoj podršci gospodinu Bajsu je fenomenalna, naglasio je Žepina i još jedanput ponovio da se ne radi o nikakvoj koaliciji, niti će je biti dok ne završi drugi krug izbora.

– Nećemo birati naše partnere po obojanosti, lijevoj ili desnoj, već isključivo programski, poručio je glavni tajnik Domovinskog pokreta, Darijo Žepina s izvanredne konferencije iz Bjelovara.

www.bjelovar.info

Nema postova za prikaz