SDP BBŽ: Nema koalicije s Domovinskim pokretom, SDP dao podršku Damiru Bajsu za drugi krug izbora

Slijedom netočnih tvrdnji koje su se danas proširile medijima dužni smo javnosti i građanima jasno i nedvosmisleno poručiti kako SDP podržava župana Damira Bajsa u drugom krugu izbora u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Gospodin Bajs je kao župan sa SDP-om imao korektnu suradnju, a na prošlim parlamentarnim izborima bio je i kandidat za Hrvatski sabor na listi Restart koalicije, stoji u priopćenju SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije koje donosimo u cijelosti.

Pozvali smo svoje birače da izađu na izbore 30. svibnja i njemu daju svoj glas.

Nadalje, SDP nije potpisao koaliciju s Nezavisnom listom Damira Bajsa niti s Domovinskim pokretom. Razgovaralo se isključivo o unapređenju poljoprivrede ovog kraja. Razvoj i napredak temelji se na dijalogu.

Zlonamjerne konstrukcije pojedinaca s ciljem narušavanja ugleda SDP-a u potpunosti odbacujemo i držimo ih krajnje neprofesionalnim i neetičnim. Svjesni smo činjenice da je HDZ razočaran mogućim gubitkom izbora u drugom krugu u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, ali to je isključivo rezultat njihovog višedesetljetnog zanemarivanja županije

SDP BBŽ

Sandra Frčo

www.bjelovar.info

Nema postova za prikaz