Podrška iz Hercegovca Marku Marušiću

I Općina Hercegovac bila je jedna od adresa na kojima je danas boravio HDZ-ov kandidat za župana, Marko Marušić (HDZ, HSLS). To je potvrda suradnje koja je službeno otvorena jučerašnjom konferencijom za medije na kojoj su čelnici Demokratskog HSS-a dali bezrezervnu podršku Marušiću u drugom krugu izbora za bjelovarsko- bilogorskog župana. Među njima je i zamjenik predsjednika te stranke, ujedno hercegovčanski načelnik, Boro Bašljan:

Mi već četiri godine pričamo da smo za promjene u Bjelovarsko- bilogorskoj županiji. Ne želimo varati svoje birače. Jedini način promjene je da župan bude Marko Marušić. Vidio je koje probleme imamo i koje možemo riješiti sa županijske razine ili uz potporu županije. Nadam se da ćemo za dva tjedna, kad Marko bude izabran za župana, odmah prionuti rješavanju tih problema“.

Tijekom susreta, članovi lokalnog DHSS-a i HDZ-a, Bašljan, Marušić te njegova zamjenica Marija Jungić i predsjednik županijskog HDZ-a, Miro Totgergeli, odali su počast poginulim braniteljima paljenjem svijeće kod spomenika. Obišli su novouređeni trg u Hercegovcu, ali i godinama nedovršenu sportsku dvoranu uz osnovnu školu u kojoj je smješten i dječji vrtić koji je u novom prostoru otvoren prošle godine.

Došao sam i čestitati Bori Bašljanu na novom mandatu načelnika Općine Hercegovac. Posebno mi je drago što me Demokratski HSS podržava. I u pretkampanji sam u nekoliko navrata bio ovdje i razgovarao s načelnikom o problemima. Najveći problem je dvorana koja godinama služi kao skladište, dok naša djeca imaju tjelesni u učionici. Odmah pored vidimo i primjer škole te njene uređenosti i fasade na dijelu vrtića o kojem brine Općina. Upravo vrtić, u istoj zgradi, pokazuje kako se može bolje. Zato sam došao dati potporu ovoj ekipi i nadam se da ćemo surađivati i iza 30. svibnja“, poručio je Marušić iz Hercegovca.

Nema postova za prikaz