Žene Gar. Brestovca za mjesto i uspomene, naglašeno na skupštini

Godišnju skupštinu održala je Udruga žena Garešnički Brestovac, iako u manjem obimu zbog pandemije koronavirusa. To je i razlog otkazivanja brojnih stalnih aktivnosti, poput druženja i izleta. Sastao se odbor društva, u maloj sali brestovačkog Radničkog doma.

Ostaje rad u zajednici, humanitarno djelovanje i suradnja s drugim udrugama, čemu je usmjeren i projekt koji je podržao Grad Garešnica, Volim svoje mjesto. Na natječaj Bjelovarsko-bilogorske županije lani je prijavljena izrada fotoknjižice, koja bi dokumentirala rad udruge, a na čemu se još uvijek radi. Ovaj projekt je nazvan Sačuvajmo uspomene i tu će trebati pomoć žena iz mjesta, rekla je predsjednica Lidija Hlebec. Potrebno je potražiti i nabaviti stare fotografije i na poleđini napisati ime, godinu i događaj, koje će kasnije biti vraćene. Kod starijih žena trenutno je nezgodno odlaziti, zbog pandemije koronavirusa.

I ove godine, većina aktivnosti Udruge žena Garešnički Brestovac ovisit će o epidemiološkoj situaciji, naglasila je predsjednica Hlebec.

Nema postova za prikaz