Ponovno podrška iz Garešnice

Kao i uoči prvog kruga lokalnih izbora, i prije završnog ogleda u drugom krugu za izbor župana u kojem se natječe HDZ-ov Marko Marušić, predsjednik Sabora i član predsjedništva HDZ-a, Gordan Jandroković, ponovno je boravio u Garešnici;

Volim doći u Garešnicu, a drago mi je da je ovdje gradonačelnik izabran u prvom krugu i to visokim postotkom. To znači da dobro radi svoj posao“.

Josip Bilandžija, u prvom je krugu odnio pobjedu najvećim postotkom od svih izabranih gradonačelnika. Istaknuo je važnost suradnje državne, županijske i lokalne razine, ali se osvrnuo i na prethodni krug:

Želim ujedno zahvaliti onima koji su mi dali podršku te ih pozivam da sad podršku daju Marku Marušiću“.

Županija treba promjenu, županija može i mora bolje, rekao je, dajući podršku timu Marušić- Jungić, državni tajnik Velimir Žunac, ujedno bivši garešnički gradonačelnik. Okupljanje je, osim radi davanja podrške Marku Marušiću, HDZ-ovom kandidatu za župana, bilo prilika da se analiziraju izbori:

Situacija se zaista dobro razvija, mislim da su ljudi zreli za promjenu i to očekujem da će se dogoditi u nedjelju. Neće to biti jednostavna utakmica kao što nijedna nije u izborima, ali mi smo optimistični i vjerujemo u pobjedu“.

Sam Marušić kaže da je spreman za nedjelju i zahvaljuje na dosadašnjoj podršci:

Zahvaljujem i Garešnici i biračima u ostalih pet gradova. To smatram pozitivnom atmosferom u nastojanju da svi zajedno napravimo posljednji korak, a to je pobjeda na izborima“.

Ovo nije klasična izborna utrka, rekao je zaključno Jandroković. U nedjelju se odlučuje o jednom punom zaokretu:

Ovdje se radi o promjeni načina upravljanja, ovo je jedna generacijska utakmica. S jedne strane imate mladog, ambicioznog čovjeka i s druge strane, dosadašnjeg župana koji se već pomalo potrošio. Dugo je već tu i nema tu više ideja, kreacije ni motiva. Za građane Bjelovarsko- bilogorske županije je sad bitna ta promjena i mislim da je može napraviti mladi čovjek, u sinergiji s načelnicima i gradonačelnicima može načiniti tu promjenu“.

Nema postova za prikaz