Unatoč pandemiji stalan broj obrta UO Garešnica, istaknuto na godišnjoj skupštini

Godišnju skupštinu održalo je garešničko Udruženje obrtnika. Prošla je godina bila u znaku pandemije koronavirusa, bez sajmova, manifestacija i druženja. Unatoč tome, održao se broj obrta, izdvojila je predsjednica Daniela Kelava. Posebnu zahvalu upućuje Gradu Garešnici na pomoći u vrijeme kad su obrti bili zatvoreni. Popuštanjem mjera slijedi i prvo gostovanje, za vikend u Gorskom kotaru, gdje su već osvajali priznanja (foto).

– Ovaj vikend idemo u Vrbovsko, na kotličijadu. Veselimo se druženju i što se nastavljaju manifestacije. Nadamo se da će sve krenuti na bolje, a posebnu zahvalu upućujemo Gradu Garešnici, koji je uvijek bio uz nas, i u vrijeme lockdowna- kaže predsjednica Daniela Kelava.

Godišnja skupština bila je prilika i za zahvalu istaknutim članovima te čestitke na komorskim priznanjima. Zahvalnicu Hrvatske obrtničke komore dobio je Njegovan Gazibara, a priznanje HOK-a Slobodanka Đenadija. Ponosni vlasnik priznanja „Zlatne ruke“ Obrtničke komore Bjelovar je Dalibor Horvat.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji su 663 obrta, od kojih 146 u garešničkom Udruženju, gdje je stalan broj obrta, kaže predsjednik županijske Obrtničke komore Goran Grgić, očekujući još bolje stanje nakon povoljnije epidemiološke situacije.

Nema postova za prikaz