Vinko Kasana, gradonačelnik Grada Lipika, izabran za predsjednika Skupštine PSŽ

Održana je konstituirajuća sjednica Županijske skupštine, Požeško- slavonske županije na kojoj je za predsjednika izabran gradonačelnik Grada Lipika Vinko Kasana. Ukupno je prisegnuo 31 član, od kojih je iz redova HDZ-a i HSU-a njih 18, sedam iz Domovinskog pokreta i MOST-a te šest iz SDP-a. Novoizabrani predsjednik Županijske skupštine zahvalio se svim vijećnicima na povjerenju te se obratio nazočnima rekavši da će se truditi biti dostajan ove časne funkcije predsjednika Županijske skupštine.

„Cijenjene vijećnice i vijećnici, u svakome trenutku spreman sam na konstruktivnu suradnju. U ove četiri godine imamo priliku, dobili smo ono što smo tražili od naših građana, a to je odgovornost svih nas zajedno, da realiziramo ono što je moguće. Ovo je jedna politička arena i mislim da ćemo u konačnici svi ostvariti svoje ciljeve, a to je naravno bolji život za sve građane, poduzetnike, jer ako budemo radili na podizanju poduzetništva, ako pomognemo u tome, sigurno da ćemo onda lančano dobiti sretne i zadovoljne građane Požeško-slavonske županije.“ – rekao je predsjednik Vinko Kasana.

Županica Antonija Jozić prigodnim je riječima čestitala vijećnicima novoizabrane Skupštine rekavši kako se nada i vjeruje u demokratsku raspravu na sjednicama Županijske skupštine. Prenosimo sa službene stranice Požeško- slavonske županije.

(Foto:PSŽ)

Nema postova za prikaz