Bilogorska čarolija u Inkubatoru ideja

Radionica bajki Bilogorska čarolija održat će se u Društvenom centru Inkubator ideja, na adresi Ulica Andrije Mohorovičića 59 u Bjelovaru.

Bjelovarska spisateljica Romana Kovačić, autorica dviju knjiga Bilogorske čarolije: Prinčeva staza i Vilenjsko igrišće, gostuje u Inkubatoru ideja u četvrtak, 24. lipnja. U knjigama Bilogorske čarolije čitatelji otkrivaju čarobni svijet bajki Bilogore u kojima se pojavljuju mitovima i legendama Bilogore, a koje Romana vješto oblikuje u bajke i spaja ih u klasičnu borbu između dobra i zla. Ove su knjige sjajan način da se i starije generacije prisjete mitova i legendi koje su slušali od svojih baka i djedova, ali i za mlađe naraštaje da se upoznaju s tajnama Bilogore.

Početak Radionice bajki Bilogorska čarolija je u 18 sati, a okupljeni će imati prilike nakon čitanja ulomaka iz bajki crtežima prikazati kako u njihovoj mašti izgledaju mitološka bića. Ovo je sjajna prilika za najmlađe da na zanimljiv način saznaju nešto više o mitovima i legendama Bilogore te potaknu svoju maštu i na kreativan način prikažu svoje viđenje mitoloških bića.

Voditeljica Društvenog centra Alenka Rogić naglasila je kako se radi o edukativnoj i kreativnoj radionici.

Cilj ove radionice je naučiti najmlađe nešto o bilogorskim mitovima i legendama te na zanimljiv način potaknuti njihovu maštu i razvoj kreativnosti – kazala je Alenka Rogić i dodala da je Inkubator ideja svakodnevno na raspolaganju svima zainteresiranima.

Sudjelovanje na radionici je bez naknade, ali je zbog ograničenog broja mjesta i epidemioloških mjera potrebno najaviti sudjelovanje pozivom (043/243-534), mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili na službenom Facebook i Instagram profilu Inkubatora ideja.

Nema postova za prikaz