Damir Bošnjak dobio pozivnicu za nastup na 16. paraolimpijskim igrama u Tokiju

Bjelovarčanin Damir Bošnjak dobio je pozivnicu za nastup u parastreljaštvu na 16. paraolimpijskim igrama u Tokiju.  Damir je član SKOI Bjelovar, a nadmetati će se u disciplinama P1- 10m zračni pištolj , P3- 25m malokalibarski pištolj i P4 -50m malokalibarski pištolj.

„Izuzetno sam sretan i zahvalan na dobivenoj pozivnici za 16. Paraolimpijske igre Tokio 2020. Nastup na Olimpijskim ili Paraolimpijskim igrama želja je svakog sportaša.   Ovo će mi biti četvrte Igre na kojima ću braniti boje hrvatskog parasporta nakon Atene 2004, Pekinga 2008 i Ria 2016“ naglašava Damir Bošnjak o dobivenoj pozivnici, a o svojim očekivanjima  dodaje „Truditi ću se opravdati ukazano mi povjerenje svojim kvalitetnim nastupom u nadi da ću barem ponoviti nastupe na Igrama u Ateni i Riu kada sam ušao u finala i osvajao sedma mjesta, dok sam u Pekingu bio deveti „, zaključio je paraolimpijac Damir Bošnjak.

Bošnjak, koji ima podkoljeničnu amputaciju noge  natječe se u parastreljaštvu 25 godina. Damir je trener i međunarodni sudac po ISSF i IPC  kategoriji, a trenirao je i naše olimpijce Petra Goršu i Bojana Đurković. Trener je i aktualnog olimpijca Bjelovarčana Mirana Maričića člana SD “Bjelovar 1874”.

Nema postova za prikaz