Bjelovar radi na obnovi ulica

U gradu Bjelovaru u tijeku su radovi u 15-ak ulica. Riječ je o različitim radovima poput rekonstrukcije vodovoda i kanalizacije, do zamjene električnih kablova i asfaltiranja. “Bjelovar za uređenje grada ima razrađen plan i program, prije, brže i više od toga se ne može”, rekao je Igor Brajdić, zamjenik gradonačelnika te nadodao kako je jasno da dio građana upravo zbog radova negoduje.

Uskoro kreće i rekonstrukcija plinovoda koji je izgrađen 70-ih godina. Gradska plinara Bjelovar upravlja mrežom s 500 kilometara plinovoda na distribucijskom području, od čega 250 kilometara otpada na grad Bjelovar. “Ove godine  se izvode radovi na otprilike pet kilometara plinovoda nakon čega im još preostaje još oko 17 kilometara za obnovu. Kada to završi, konačno ćemo moći reći da u Bjelovaru zaista imamo obnovljenu plinovodnu mrežu”, naveo je Srećko Ezgeta iz Gradske plinare Bjelovar.

S obzirom na to da je vrijeme otvorenih terasa, o tome se vodilo računa, pa će se dio radova u samome centru izvoditi dok one budu zatvorene, zaključio je predsjednik Uprave Komunalca i Vodnih usluga Ivan Ivančić.

Nema postova za prikaz