Mlada poduzetnica Lorena Gazibara sklopila ugovor s Gradom Garešnica o korištenju prostoru u Poduzetničkom inkubatoru

Obiteljsku tradiciju rada u grafičkom dizajnu nastavlja mlada garešnička poduzetnica Lorena Gazibara, koja je uz pomoć sredstava Zavoda za zapošljavanje sebi osigurala posao. Kako se otvorio slobodan prostor u Poduzetničkom inkubatoru na Trgu hrvatskih branitelja u Garešnici, postat će i polazište za start njene tvrtke Grafo-arting d.o.o.. Ujedno će osuvremeniti i djelatnost tiskare u kojoj je radila s ocem, a potpora Grada Garešnice na njenom poslovnom putu, kaže, puno joj znači.

Lorena Gazibara

Zasada ću raditi sama dotisak na tekstil, a kasnije ću vidjeti. Planira sam osamostaliti se i pokrenuti nešto svoje, pošto ostajem u Garešnici te zahvaljujem Gradu na podršci, izjavila je.

S gradonačelnikom Josipom Bilandžijom potpisala je ugovor o korištenju prostora. Čestitao joj je na tom hrabrom potezu i želji za osamostaljenjem te ostankom u Garešnici.

Nadam se da će ovime osjetiti veliko zadovoljstvo. Stoga joj čestitam i želim puno uspjeha jer time doprinosi samozapošljavanju i razvoju grada Garešnice, rekao je njen čelni čovjek. Pohvaljujem spremnost mladih, kojima su vrata Grada uvijek otvorena i ako ima mogućnosti da Grad i ubuduće bude potpora, uvijek smo tu za njih i sve naše građane, poručio je Bilandžija.

Poduzetnicima se pruža mogućnost subvencioniranog prostora u Poduzetničkom inkubatoru u gradu, prve godine u potpunosti, a druge u 50-postotnom iznosu. Svi uredi su trenutno zauzeti, a mjesta još ima u Tehnoparku u Kapelici.

Nema postova za prikaz