U Garešnici otvorena cvjećarna „Cvjetna bajka Mirjana“

Raste poduzetnički duh u Garešnici, kroz korištenje državnih sredstava za samozapošljavanje. Na taj način, nakon više od 20 godina rada u jednoj garešničkoj cvjećarni, Mirjana Mihaljinac iz Garešničkog Brestovca odlučila se za vlastiti posao. „Cvjetna bajka Mirjana“ od danas je otvorena u Humljanovoj ulici u gradu, nudeći raznolik cvjećarski program, od živog cvijeća i lončanica do aranžmana za razne prigode i potrebe, kutijice i sl.

Uvijek mi je bila želja voditi vlastiti posao, a kako sam cijeli život u cvjećarstvu, nakon završene škole već pune 24 godine, to je moglo biti samo to, ostvarenje sna, moja „cvjetna bajka“, koju sam tako i nazvala, jer nisam željela nešto obično, kaže garešnička cvjećarka.

Uz pomoć obitelji, supruga i sinova, radi jednokratno u iznajmljenom prostoru u Humljanovoj ulici, na magistrali. Prednost je i mogućnost parkiranja uz radnju, do koje se može doći i sporednom ulicom. Preko puta je park, koji vodi do središta grada, tako da je lak put do garešničke Cvjetne bajke. Već prvog dana pronašli su ga brojni posjetitelji, a neki su već najavili svoj dolazak za skori blagdan Sesveta, kada je za očekivati još veću ponudu.

Nema postova za prikaz