Alma Bunić gostuje u Inkubatoru ideja i otkriva koje su informacije i dezinformacije u nutricionizmu

Kvalitetan obrok nije uvijek jednostavno pripremiti – svakodnevno odabiremo hranu koja će bolje ili lošije utjecati na naš organizam, a potom i učinkovitost u svakodnevnom životu i radu. Upravo zato, savjet stručnjaka o tome kako poboljšati prehranu uvijek je dobrodošao. Vrsna nutricionistica Alma Bunić koja iza sebe ima niz održanih edukacija, predavanja i uspješnih rezultata korisnika, gostuje u Inkubatoru ideja.

Interaktivno predavanje održat će se u četvrtak, 9. rujna, s početkom u 19 sati. Alma će obuhvatiti širok spektar tema vezanih uz nutricionizam, informacije i dezinformacije koje nas svakodnevno okružuju.

Neke od tema koje će biti obuhvaćene predavanjem su: Što utječe na odabir hrane koju konzumiramo? Nutrijenti u hrani i tijelu – ima li sličnosti? Kako kalorije utječu na tjelesnu masu? Može li se hranom utjecati na razvoj bolesti? Koje su kronične bolesti vezane uz način prehrane? U kojoj životnoj dobi razvijamo predispoziciju za atersklerozu? Dijete novog doba – prednosti i nedostatci? Planiranje i odabir obroka – kako ih pripremiti kada smo u gužvi?

Važno je napomenuti da je predavanje interaktivnog tipa, pa će sudionici imati prilike i postavljati pitanja koja će ih zanimati.

Alma vodi vlastitu nutricionističku tvrtku, koja već dugi niz godina uspješno posluje.

Direktorsko mjesto vidim baš tako, kao ključnu točku odgovornosti za širenje kvalitetnih informacija, opravdavanja povjerenja u savjetovanju i educiranju na području prehrane i nutricionizma i širenje poruke da je hrana nit koja nas povezuje s boljim, kvalitetnijim životom – ističe Alma.

Ovo je sjajna prilika za sve koji žele poboljšati svoju prehranu i učiniti nešto više za svoje zdravlje. Alma je stručna i susretljiva osoba, pa sam uvjerena da će korisnici imati veliku  korist od ovog predavanja – kazala je voditeljica Inkubatora ideja, Alenka Rogić.

Podsjetimo, Inkubator ideja uređen je i opremljen u sklopu istoimenog EU projekta, čiji je nositelj Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva. Prostor je namijenjen svima koji žele raditi u coworking zajednici. Osim toga, u Inkubatoru ideja organiziraju se društvena događanja prema interesu javnosti, a cilj im je predstaviti sugrađane, inspirativne pojedince. Za jesen, u najavi je i niz edukacija na temu poduzetništva namijenjenih široj javnosti.

Ulaz na sva događanja je slobodan uz prethodnu najavu dolaska pozivom (043/243-534), e-mailom (office@inkubator-ideja.hr) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja.

Nema postova za prikaz