Dobar start garešničkog obrta za dizajn i tisak „Outline“!

Državna sredstva za samozapošljavanje iskoristio je i kutinski grafičar Mario Leskovar, inače iz Zdenčaca, te u Garešnici lani otvorio obrt za dizajn i tisak „Outline“.

Posao se pomalo širi, imam novih klijenata i kupaca i zadovoljan sam s poslovanjem. Radim na izradi logotipa, dizajna, tiska na razne materijale (majice, upaljače, cerade i sl.), zatim jumbo plakate, ljepljenje izloga rupičastom folijom, razne reklame i drugo, kaže mladi grafičar.

Radi sam, držeći do kvalitete izrade i rokova isporuke, a kako posla u tiskari ima dovoljno, razmišlja i o širenju. Posluje u iznajmljenom prostoru na trgu kod Autobusnog kolodvora, računajući i na europsku, kao i potporu Grada Garešnice.

Ima posla, a i kupci me jedni drugima preporučuju. Planiram i širenje te zatražiti pomoć Grada Garešnice za nabavu novih strojeva, tako da razmišljam i o dodatnom zapošljavanju, ističe M. Leskovar.

Dodajmo da je mladi grafičar iskustvo stjecao u garešničkom Bakrotisku te radeći s ocem, a samostalnu djelatnost nastavlja u Garešnici.

Nema postova za prikaz