Župan Marko Marušić posjetio Čazmu: Najavljen novi investicijski projekt od 3 milijuna eura

Župan Marko Marušić posjetio je čazmansku tvrtku Intra Lighting d.o.o. Trenutno ima osamdesetak radnika, dobitnik je Zlatne kune HGK-Županijske komore Bjelovar u kategoriji srednjih tvrtki za izvrsne poslovne rezultate u 2018. i 2019. godini, a surađuje i s nekim svjetski poznatim tvrtkama poput Ferrarija, Microsofta, Googlea, Volva.

Naš plan je uložiti 3 milijuna eura u dvije nove hale te funkcionalno povezivanje postojećih i novih hala s ciljem veće produktivnosti te hvatanje tehnologija koje su svjetski trendovi. Korona nas je prošle godine malo poremetila, međutim ove godine smo uhvatili sve tijekove tako da nam izvoz iznosi između 65 i 67 posto, a izvozimo u 68 zemalja“ rekao je izvršni direktor tvrtke Intra Lighting d.o.o. Božidar Kadoić.

Razlog posjetu između ostalog bio je i razgovor o novom investicijskom projektu tvrtke, izgradnji hale vrijedne 3 milijuna eura.

Izuzetno me veseli investicija od 3 milijuna eura, izgradnja dvije hale koje će dodatno unaprijediti poslovanje i funkcionalnost tvrtke. Bjelovarsko-bilogorska županija pomoći će svojim poduzetnicima koliko je to moguće da im olakša otvaranje ovakvih proizvodnih hala, da se ulaže u područje naše županije i pri tome im želimo biti partner. Pozdravljam ovu investiciju tvrtke Intra Lighting i veselim se daljnjoj suradnji“, naglasio je prilikom obilaska tvrtke župan Marko Marušić.

Nema postova za prikaz