Natječaj “Dječji grb Grada Bjelovara”

Društvo Naša djeca Bjelovar, uz potporu Grada Bjelovara i Dječjeg gradskog vijeća Grada Bjelovara, organizira zanimljiv natječaj kojemu je cilj potaknuti dječju kreativnost te vidjeti naš grad očima djeteta. Uključite mališane u svijet mašte, svijet likovnog stvaralaštva putem kojega će se bolje upoznati s gradom u kojemu žive. Svi detalji su u opisu natječaja na poveznici:

DRUŠTVO NAŠA DJECA BJELOVAR objavljuje NATJEČAJ ZA DJEČJI GRB „GRADA BJELOVARA“ uz potporu Grada Bjelovara i Dječjeg gradskog vijeća grada Bjelovara.

Natječaj se sastoji od ilustriranja dječjeg grba grada Bjelovara.

Natječaj ima za cilj, osim poticanja mašte, kreativnosti i razvoj likovnih vještina, kao i poticanje na istraživanje o povijesnim i kulturnim vrednotama grada Bjelovara, uz naglasak na vrlo prepoznatljivi PAVILJON grada Bjelovara viđen očima djeteta.
Tema dječjeg grba je Paviljon viđen očima djeteta i u mašti djeteta.

Smjernice za autore:

  • Autor može biti samo jedan
  • Likovna tehnika: flomaster (crni, te osnovne boje)
  • Format A4

Stručna komisija će odabrati 12 najboljih likovnih radova (4 vrtićka dob; 4 razredna nastava i 4 predmetna nastava), dok će svi radovi biti izloženi na izložbi u Dječjem tjednu.

Svi sudionici natječaja dobit će pohvalnice za sudjelovanje, a mentori zahvalnice. Autorima najboljih likovnih uradaka, osim priznanja bit će dodijeljene i nagrade.

Likovne ostvaraje slati poštom na sljedeću adresu: DRUŠTVO NAŠA DJECA BJELOVAR, Trg Eugena Kvaternika 2, 43000 Bjelovar (molimo šaljite isključivo obično NIKAKO NE PREPORUČENO) ili osobno ostavite u sandučiću DND – Bjelovar

Krajnji rok za predaju radova je 1.10.2021. godine

Rezultate likovnog natječaja, te termin izložbe i dodjele priznanja i zahvalnica, poslat ćemo na adresu ustanove, nakon što povjerenstvo donese odluku o najboljim likovnim uradcima.

Nema postova za prikaz