Fast food Crno zlato na novoj lokaciji- Autobusni kolodvor Garešnica

Crno zlato sinonim je za gablec na brzinu u Garešnici. Ovaj maleni fast food odnedavno se smjestio na novoj lokaciji, Autobusni kolodvor. Njegovo osoblje priprema ukusne obroke, a u ponudi imaju cheesburger, hamburger, hot-dog, velike i male čevape, tortilje te kebab. Kuharici Arijani je to prvi posao. Jako je zadovoljna kaže, “kupci su jako ljubazni i pristojni, a posla ima, što je najbitnije“. Nada se da će ga biti i više. “Fino je sve, tko god proba, kaže da je super“, dodaje Arijana, inače 21-godišnjakinja iz Garešnice.

Trenutno su zaposlene tri osobe, a ovisno o količini posla, planiraju i proširenje. Voditelj Zvonimir Rijetković za sada je zadovoljan poslom. Ima 24 godine, a iskustvo u ugostiteljskoj djelatnosti, stjecao je u Zagrebu, gdje je radio kao konobar, nakon završene ugostiteljske škole. “Htio sam probati otvoriti nešto svoje“, kaže ovaj mladi poduzetnik. “Oduvijek mi je to bila želja. Otac je sve pokrenuo i ostavio mi da se brinem i radim. Svaki početak je težak, ali nadam se da će posla biti, a razmišljam i o proširenju poslovanja. Treba probati, ako ne probam, poslije će mi biti žao da nisam ni pokušao. U Zagrebu mi je bilo lijepo, stekao sam puno prijatelja, no srce me vuklo u zavičaj, stoga sam se odlučio vratiti“, rekao je Zvonimir.

Radno vrijeme im je radnim danom od 9 do 23 sata, subotom do ponoći, a nedjeljom od 15 do 23. Na području grada vrše i besplatnu dostavu. Ukusni gablec, uvijek se može pojesti u obližnjim kafićima, Nazarethu ili Madonni.

Nema postova za prikaz