U Garešnici otvorena Kušaonica OPG-a Vida

Na adresi Kapelica 15, otvorena je Kušaonica OPG-a Vida. Osim meda, koji je sastavni dio priče, posjetitelji će moći isprobati i šaroliku ponudu hrane i pića čiji je glavni sastojak upravo on. „Gotovo sva jela, slatka ili slana, obogatiti se mogu medom. Tu su palačinke s medom, medenjaci, umaci s medom, piletina, svinjetina s medom, grah ili srneći, on se provlači kroz sva jela koja mi možemo pripremiti na tradicionalan naći putem peke ili roštilja, klasičnim načinom u unutarnjoj kuhinji na plinskim pećima, a u ponudi imamo i nešto modernije, odnosno pripremu hrane putem konvekcijske pećnice“, objasnio nam je vlasnik, Željko Vida.

Cijeli koncept zamišljen je kao turističko-ugostiteljska priča na čijem će prostoru svi zainteresirani moći organizirati i razna privatna, ali i javna događanja. „Imat ćemo i smještajne kapacitete, za sada je to jedna soba sa četiri sunca. Luksuzno uređena, s klimom i svim ostalim potrebnim stvarima, a uređena je u rustikalnom stilu s obnovljenim krevetima starima 150 godina. Također, nastavit ćemo i dalje s obogaćenjem ponude, a koja uključuje bazen koji će tijekom proljeća 2022. biti gotov.”

Kušaonica je danas predstavljena medijima, a za javnost će biti otvorena od ponedjeljka, 20. prosinca. „Ovo je nova priča na području našega grada koja će razveseliti kako domaće stanovništvo, tako i turiste, ali i slučajne prolaznike. Zahvaljujem obitelji Vida na hrabrosti i odvažnosti što u ovo vrijeme pandemije su odlučili napraviti iskorak i ponuditi nešto novo i podići nivo ponude na području našega grada“, rekao je gradonačelnik, Josip Bilandžija.

Nema postova za prikaz