Bjelovar: Osvrt na 2021. godinu gradonačelnika Darija Hrebaka

2021. godina za mnoge je bila izazovna. Unatoč tome, poslovi nisu stali i mnogo je projekata koji su se provodili na području županije, ali i u gradu Bjelovaru gdje se u Novu 2022. godinu ulazi s odobrenim novim i hvalevrijednim projektom izgradnje sortirnice. “S obzirom na sve nedostatke koje imamo na području Hrvatske po pitanju odlaganja otpada, mi krećemo divovskim koracima prema naprijed. Vjerujem da ćemo kroz ovaj projekt ostvariti najsuvremeniji sustav gospodarenja otpadom, koji će zajedno sa svime što imamo vrijediti više od 100 milijuna kuna. Bjelovar će postati pravi reciklažni centar koji će pokrivati 70 posto županije i neće imati problema s gospodarenjem otpadom“, rekao je gradonačelnik, Dario Hrebak, u četvrtak 23. prosinca u Velikoj vijećnici Grada Bjelovara kada je održana početna konferencija na kojoj su potpisani ugovori za izgradnju i opremanje postrojenja za sortiranje.

Osim spomenutog projekta, izdvojiti valja i ulaganja u školstvo, kulturu, ali i izgradnju Terma Bjelovar. Kako kaže gradonačelnik u osvrtu na 2021. godinu, planovi su im veliki i očekuju poslovno dobru narednu godinu.

U Bjelovaru je u tijeku i Advent, koji osim standardnih – toplih pića, slastica i rukotvorina ove godine u ponudi ima i klizalište. Također, organiziran je i svečani doček Nove godine na paviljonu, gdje će sve okupljene zabaviti i rasplesati glazbeni sastav Hot Stuff. “Za kraj mi ne preostaje ništa nego svima zaželjeti ugodne blagdane, provedene u okružju obitelji te uspješnu narednu godinu“, zaključio je Hrebak.

Nema postova za prikaz