Potpisani ugovori za sufinanciranje zajednica u Gradu Garešnici

Grad Garešnica svake godine sufinancira rad zajednica na svom području. To se odnosi na Vatrogasnu, Sportsku, Turističku, zatim Zajednicu tehničke kulture te Crveni križ. Ugovor s njima, u vrijednosti od milijun i 720 tisuća kuna, gradonačelnik Josip Bilandžija potpisao je danas u sali gradske uprave.

– U ime Grada Garešnice, želim zahvaliti svima Vama kao vodećim ljudima i onima koji predstavljaju naše zajednice. Zbog toga smo danas ovdje da potpišemo ugovore i pomognemo Vaš rad kako bi on bio još kvalitetniji, sa željom da tako dobra suradnja bude i ubuduće – poručio je gradonačelnik Josip Bilandžija.

Ugovore su potpisali predsjednik Vatrogasne zajednice grada Garešnice Đuro Petrić, zatim predsjednik Zajednice tehničke kulture Željko Vida, u ime Sportske zajednice grada predsjednik Željko Rijetković, u nazočnosti tajnika Milana Klišana, zatim za Turističku zajednicu Sjeverna Moslavina direktorica Daniela Belak te za Gradsko društvo Crvenog križa Garešnica ravnateljica Melita Lozina, koja se i zahvalila.

Nema postova za prikaz