Saloni namještaja „Centar“ u Daruvaru prava adresa za opremanje doma

Ukoliko opremate dom, uputite se u Daruvar. Neizostavna adresa, još od 2008., na kojoj ćete pronaći sve što Vam u tom trenutku treba je ona Salona namještaja „Centar“. Nalaze se na dvije lokacije; Trg kralja Tomislava 1, u samom središtu (tel: 043/331-531)  i na adresi Domobranska 3 (tel; 043/331-313), gdje ih može naći radnim danom od 8:00 do 19:00 i subotom od 8:00 do 13:00.

Prije nego izaberete namještaj, pobrinite se da su i podovi spremni za njega. To neće biti problem, jer dio široke ponude Salona Centar u Daruvaru su tepisi, laminati, staze, tepisoni, otirači i PVC podovi.

Posebnu pažnju svi posvećujemo uređenju kuhinja i blagavaonica, gdje se obitelj najčešće zajedno okuplja. Namještaj, u svim bojama, modernim ili klasičnim linijama i za te prostore imaju Saloni „Centar“ u Daruvaru. Izaberite nove kuhinjske elemente, stol, stolice, sve što treba, a tu su i hladnjaci, zamrzivači, nape, bojleri.

Dobrom društvu, uz prijatelje i obitelj, u zimsko vrijeme još bolji ugođaj daje toplina peći na kruta goriva koje, uz svu potrebnu prateću opremu, također možete naći na istoj adresi.

Dnevni boravak s razlogom nosi taj naziv i zato se uređenju tog prostora pridaje posebna pozornost. Saloni „Centar“ u Daruvaru nude bogat asortiman namještaja, svih oblika i boja; kutne garniture, trosjedi , dvosjedi, fotelje, stolići, police, komode. Ma nema što nema i bit ćete u trendu ako kupujete u „Centru“.

Za kvalitetan odmor i san, ugodnu oazu stvorit ćete namještajem iz Salona „Centar“. Izaberite što vam se sviđa iz široke palete spavaćih soba, kreveta, madraca, ormara.

Budite u trendu, kupujte u „Centru“! Dio asortimana i ostale detalje provjerite na:  www.salonicentar.com

Nema postova za prikaz