46. Regionalna Domijada u Garešnici

Učenički dom garešničke srednje škole Augost Šenoa domaćin je ovogodišnje 46. regionalne domijade regije Sjever, odnosno sjeverozapadne Hrvatske, sutra, 22. travnja. Domijada je natjecanja učeničkih domova u sportskim i kulturnim aktivnostima, a koji sve domovi sudjeluju saznajemo od voditeljice garešničkog Učeničkog doma, Đurđice Majcan:

Ukupno je to 500-tinjak učenika i njihovih mentora. Otvorenje je u 8,45 ispred školsko-sportske dvorane srednje škole, a u 9 sati počinju sportska natjecanja, u obje sportske dvorane i u sportskom parku. Učenici se natječu u nogometu, košarci, odbojci, badmintonu, šahu i tenisu. Što se kulture tiče , kaže Majcan, učenici se natječu:

Likovni dio bit će postavljen u Centru za posjetitelje Natura 2000 te će za posjetitelje biti otvoren 11,30- 13 sati. Prije toga sve će radove ocijeniti prosudbeno povjerenstvo.

Glazbeno- scenski program počinje u Hrvatskom domu u 14,30 sati, a planirani završetak programa je oko 18 sati kada će biti proglašenje pobjednika po kategorijama, dodaje Majcan i nastavlja:

Nema postova za prikaz