Nazire se kraj raskopanim ulicama i nogostupima u Kutini; radovi na projektu aglomeracije ulaze u završnu fazu

Prometne gužve su zadnjih mjeseci redovne u Kutini, u samom središtu i okolnim naseljima koje obuhvaća izgradnja aglomeracije. Ova mreža sustava od 130 kilometara obuhvaća područje s oko pet tisuća stanovnika. Cilj projekta, vrijednog gotovo pola milijarde kuna je učinkovito upravljanje sustavom odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda,

Raskopane ulice i nogostupi, radovi u središtu i u više naselja Grada Kutine naravno da stvaraju probleme, slaže se i gradonačelnik Zlatko Babić. Ovog je tjedna obišao neke od lokacija gradilišta, uz Miju Šepaka direktora komunalne tvrtke Moslavina d.o.o., koja je nositelj projekta:

Obzirom da se na kutinskom projektu aglomeracije radi već skoro tri godine, a intenzivnije zadnjih nekoliko mjeseci, jer se do kraja godine žele privesti kraju, razumljivo je nezadovoljstvo mještana. No konačan rezultat, dodaje Babić, donijet će kvalitetniji sustav i unaprijediti mrežu infrastrukture. Do tada potrebno je svima još malo strpljenja- kako građanima, tako i brojnim vozačima koji svakodnevno prolaze kroz Kutinu:

Nema postova za prikaz