Audicija i koncert Glazbene škole

Brojne su generacije prošle kroz Glazbenu školu u Garešnici. Od jeseni u klupe sjeda nova generacija, a oni koji žele biti među njima, dobrodošli su na sutrašnju audiciju, na koju pozivaju zainteresirane:

„Osnovni glazbeni odjel i ove godine organizira Audiciju za prvopolaznike za glazbenu školu za šk. god. 2023./2024. Audicija će se održati u utorak, 16. 5. 2023. u 13.15 sati u prostorijama glazbenog odjela. Pozivamo sve zainteresirane da se jave na audiciju. Mogu se prijaviti za instrumente: harmoniku, gitaru i klavir. Za audiciju je potrebno pripremiti 3 dječje pjesmice (mogu ponijeti note ili tekst pjesmice) i doći u pratnji odrasle osobe radi popunjavanja prijavnice. Radujemo se dolasku naših malih kandidata!“

Glazbeni odjel tradicionalno organizira i Godišnji koncert, na kojem polaznici pokažu što su, zajedno s nastavnicima, radili i pripremali posljednjih mjeseci. Poziv stiže i za koncert koji će se održati 24. 5. 2023. od 19 sati u Hrvatskom domu u Garešnici. Učenici će izvoditi komorne i solističke točke na instrumentima gitari, harmonici i klaviru te će mali zbor otpjevati prigodne pjesme.

Nema postova za prikaz