NK Garić 100 godina obilježava svečanom sjednicom i koncertom Vatre

NK Garić Garešnica ove godine obilježava 100 godina svog postojanja. Centralna proslava stotog rođendana bit će upravo ove subote u sportskom parku, što smo već najavljivali, a svemu prethodi svečana sjednica NK Garić, večeras u 17,30 u Hrvatskom domu gdje će biti prikazan film nastao na utakmici s Vatrenima te bilten u koji sadrži cjelokupni rad ovog garešničkog kluba s ciljem prikupljanja još podataka objedinjenih u monografiji koju planiraju izdati do kraja godine.

Najsvjetlija točka Garića je svakako Škola nogometa o kojoj su više rekli treneri različitih kategorija, među kojima i U-11, Vlado Vaclavek:

Najbrojnija kategorija je generacija U-9 koja ima čak dva trenera Vedrana Rijetkovića i Petra Batinića s kojim smo također razgovarali:

Školu nogometa pohađaju i djevojčice te je upravo jedna od njih, Ana Lovrenović proglašenja najboljom igračicom u kategoriji U9 za 2022. godinu, kaže Batinić te poziva:

Dosta djece dolazi i iz okolnih mjesta te iz Marinog Sela i Poljane. Dragan Vaclavek, trener kategorije U-15, ali i seniora NK Garić Garešnica, istaknuo je zadovoljstvo postignutim rezultatima

Također je uputio poziv svima:

Za kraj, recimo da je u prigodi obilježavanja 100-te obljetnice Garića skladana i himna koju je, na tekst čuvan više od 80 godina, skladao i otpjevao Filip Martinić.

Nema postova za prikaz