Završila su natjecanja županijskih nogometnih liga: Pehari otišli u Hercegovac, Kapelu i Bršljanicu

Završila su natjecanja županijskih nogometnih liga. Pobjednik 1. ŽNL, poznat je već nekoliko kola, a pehar i medalje jučer su i službeno pronašli svoj put do Hercegovca i igrača koji su još jednom pobjedom, protiv NK Daruvar, potvrdili vodeću poziciju na tablici. Predao ih je predsjednik NK Garić odnosno dopredsjednik NSBBŽ Miroslav Gerstner, a s ukupno 71 bodom i dvoznamenkastom razlikom od drugoplasiranog Rovišća, Hajduk je prvak sezone 2022./2023. s 22 pobjede, 5 neriješenih utakmica i jednim porazom.

Drugo mjesto zauzelo je Rovišće, a treće NK Trnski. Potom slijede Ribar iz Končanice i Ivanska, dok je Brestovac na osmom mjestu. Zdenka 91 je deveta, berečki Tomislav 12., a Gordowa iz Velikog Grđevca 14. od 15 klubova.

U 2. ŽNL prvak je Bilogora, u 3. Sjever Zrinski, a u 3. Jug Bršljanica

U 2. ŽNL prvak je Bilogora iz Kapele, drugi Skok iz Skucana, a treći Tosk iz Tuka. Od nama bližih klubova, Mladost iz Dar. Brestovca zauzela je 11. mjesto, 12. je Dinamo iz Dežanovca, 13. Lasta iz Palešnika, a 14. Mladost iz Nove Ploščice.

Proslava 1. mjesta NK Bilogore iz Kapele

U 3. ŽNL Sjever nakon odigrane neriješene utakmice u posljednjem kolu, Moslavinu iz Velike Trnovitice samo je jedan bod dijelio od prvog mjesta, koje je zauzela ekipa Zrinskog.

NK Zrinski prvak je 3. ŽNL Sjever

Kod Juga je pak najbolja bila Bršljanica, koju slijedi Imsovac, a potom Jovača. Na 4. mjestu je Mladost Nada, potom Sokol, pa Ribar iz Kaniške Ive. Sedmo mjesto zauzeo je Junak, osmo Tomislav iz Đulovca, deveta je Ilova, a deseti Radnički. Jedanaesto mjesto pripalo je Vihoru, a 12. Dišniku. Čestitamo svim klubovima!

NK Bršljanica nakon osvojenog prvog mjesta u 3. ŽNL Jug

Nema postova za prikaz