Nesreća na radu sa smrtnom posljedicom u Garešnici

U Garešnici je u proizvodno-skladišnom prostoru poljoprivrednog obrta došlo do ozljeđivanja 57-godišnje radnice koja je potom odvezena u bjelovarsku Opću bolnicu, gdje je preminula, navela je Barbara Vukalović iz PU bjelovarsko-bilogorske u današnjem policijskom izvješću.

Prema službenom priopćenju, očevidom je utvrđeno da je do ozljede na radu došlo na način da je 45-godišnji vozač viljuškara, vilicama viljuškara pritisnuo 57-godišnju zaposlenicu koja se nalazila na tlu u trenutku nailaska viljuškara. Inspektor zaštite na radu je poduzeo mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a za danas, 17. kolovoza 2023. zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru je naložio obdukciju preminule.

Od ostalih događanja, zabilježena je i prometna nesreća s ozlijeđenom osobom nakon što je vozaču motocikla, na cesti između Velikih Zdenaca i Velikog Grđevca, iz putnog jarka na cestu istrčala divljač i udarila u prednji dio motocikla.

Također vezano uz promet, u jučerašnjem pojačanom nadzoru nekorištenja sigurnosnih pojasa i nedozvoljenog korištenja mobitela i drugih uređaja ukupno su kontrolirana 33 vozila, a utvrđen je 21 prekršaj.

Nema postova za prikaz