Garešnica: Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu potpora u 2023. godini sukladno „Programu mjera za razvoj poduzetništva i obrtništva na području Grada Garešnice za 2022. – 2027.“

Grad Garešnica objavio je J A V N I P O Z I V za podnošenje prijava za dodjelu potpora u 2023. godini sukladno „Programu mjera za razvoj poduzetništva i obrtništva na području Grada Garešnice za 2022. – 2027.“

Riječ je o javnom pozivu kojim se dodjeljuju bespovratna novčana sredstava kroz dvije mjere za poticanje razvoja poduzetništva i obrtništva – potporama za pokretanje gospodarskih aktivnosti poduzetnika početnika te potporama za nabavu i ugradnju strojeva i opreme.

Prihvatljivi troškovi su oni nastali nakon 01. siječnja 2023. godine, ne računajući PDV. Prijave se zaprimaju od 04 rujna do utroška sredstava predviđenih Proračunom Grada Garešnice, a najkasnije do 03. listopada, pri čemu prednost imaju prijavitelji koji nisu primili potporu u 2022. godini.

Komunikacija i svaka druga razmjena informacija između Grada Garešnice i gospodarskih subjekata može se obavljati ISKLJUČIVO na hrvatskom jeziku putem elektronske pošte Grada Garešnice grad@garesnica.hr . Za pomoć pri popunjavanju obrazaca i samoj prijavi na Javni poziv, potencijalni prijavitelji mogu se obratiti u Poduzetnički centar Garešnica.

Nema postova za prikaz