Od petka do nedjelje u Gudovcu 30. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Od petka do nedjelje na sajamskom prostoru u Gudovcu održat će se 30. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam. Očekuje se oko 300-tinjak izlagača iz Hrvatske i deset zemalja koji će se predstaviti na stotinu tisuća četvornih metara izložbenog prostora. 

Prometnih gužvi i poteškoća s parkiranjem neće biti jer radovi na prometnici u Gudovcu privode se kraju, istaknuo je to župan Marušić na današnjoj konferenciji za medije na kojoj je zajedno s gradonačelnikom grada Bjelovara Dariom Hrebakom i direktorom bjelovarskog sajma Zlatkom Salajem najavio održavanje jubilarnog 30, međunarodnog jesenskog sajma.

-Sve je odrađeno da sajam prođe u najboljem tonu. Cesta se privodi kraju tako da problema s parkingom ove godine ne bi trebalo biti. Nadam se da će posjetitelji biti zadovoljni onime što će sajam pružiti. Kao što znate održavanje državne stočarske izložbe bilo je upitno no zahvaljujući Ministarstvu poljoprivrede osigurana su sredstva za sanaciju krovišta hale u kojoj se održava izložba i ono bi do kraja godine trebalo biti obnovljeno. Moram naglasiti i da sajam po prvi puta u povijesti kupuje zemljište i to zaslužuje posebne pohvale – kazao je Marušić te pozvao sve da ovog vikenda posjete Gudovački sajam.

Cijene jednodnevnih ulaznica iznose šest eura za odrasle i četiri eura za umirovljenike te djecu, dok cijena obiteljske ulaznice iznosi deset eura baš kao i ulaznica za sva tri sajamska dana. Po prvi puta dostupne su i ulaznice za posjete učenika i studenta čija cijena iznosi tri eura.

Izvor: BBŽ

Nema postova za prikaz