Policija objavila detalje nesreće u Kaniškoj Ivi u kojoj je život izgubio 25-ogodišnjak

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska objavila je službeno priopćenje o detaljima jučerašnjeg tragičnog događaja na području Grada Garešnice. Dogodio se u Kaniškoji Ivi, a u njemu je smrtno stradao 25-ogodišnjak.

„Jučer, oko 14:30 sati, 25-godišnjak je traktorom dovezao mobilnu sušaru za žitarice u krug tvrtke u kojoj nije bio zaposlenik s namjerom da je opere. Uklonio je metalni limeni poklopac s donje strane sušare za žitarice te je stavio u pogon aktiviravši kardansko vitlo na traktoru. Nakon toga, uključio je visokotlačni perač i približio se otvoru na sušari kako bi je očistio, što ga je dovelo u opasno područje radnog stroja gdje ga je zahvatio rotirajući dio sušare. Nažalost, preminuo je na licu mjesta uslijed zadobivenih ozljeda.

Očevidom je rukovodio zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Garešnica. Očevidu je prisustvovao i inspektor zaštite na radu. Naložena je obdukcija tijela stradalog. Također će se u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru obaviti i sve druge izvidne i dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog događaja.“ (Foto: JVP Garešnica)

Nema postova za prikaz