Donosimo cijeli program Adventa u Garešnici

Advent u Garešnici, tradicionalna manifestacija koju organizira Grad Garešnica, TZ Sjeverna Moslavina uz pomoć Komunalca, u suradnji s brojnim gradskim udrugama i institucijama, počinje ove subote, 02. prosinca. Bogat program pripremljen je kroz cijeli prosinac, a o njemu više saznajemo od direktorice TZ SM, Daniele Belak:

Kroz cijeli Advent bit će i nekoliko koncerata pa će tako SKD Prosvjeta i Garešničke mažoretkinje imati svoje godišnje koncerte, zatim slijede priredbe Osnovne škole i Osnovne glazbene škole. U Hrvatskoj knjižnici i čitaonici “Đuro Sudeta” bit će i promocija knjiga, radionice, ali i Večer poezije i glazbe pod imenom“ Božiću u susret“ te pred sam kraj prosinca, kaže direktorica:

Prvu adventsku svijeću palimo ove subote tradicionalno na Trgu hrvatskih branitelja, nastavlja Belak:

Program Adventa nastavlja se odmah u nedjelju kao i u danima koji slijede, a prvi koncert je onaj Garešničkih mažoretkinja i gostiju, u nedjelju 03. prosinca s početkom u 17 sati u Hrvatskom domu, dok su događanja u idućem tjednu rezervirana za Hrvatsku knjižnicu i čitaonicu Đuro Sudeta

Poziv svima da dođu u subotu, 02. prosinca od 15 sati na Trg hrvatskih branitelja na božićni sajam OPG-ova te u 17 sati blagoslov i paljenje I. adventske svijeće koju će upaliti državna prvakinja u Čitanju naglas, malena Evelin Evaj.

Nema postova za prikaz