Javni poziv za razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina za 2023. godinu.

Foto: Pexels

Objavljen je Javni poziv za razvoj malog i srednjeg poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina za 2023. godinu. Predmet Programa je dodjela bespovratnih sredstava gospodarskim subjektima registriranim na područjima jedinica lokalne samouprave koje ulaze u prve četiri skupine prema vrijednosti indeksa razvijenosti i s udjelom pripadnika nacionalnih manjina u stanovništvu većim od 5 % prema Popisu stanovništva iz 2021. godine.

Korisnici bespovratnih sredstava mogu biti mikro, mala i srednja poduzeća (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge), koji su u većinskom privatnom vlasništvu osoba koje su pripadnici nacionalne manjine (više od 50 %) ili zapošljavaju osobe koje su pripadnici nacionalne manjine. Najniži iznos potpore je 7.000 eura, a najviši 14.000 eura.

Prijava (Prijavni obrazac s traženom dokumentacijom) se podnosi Ministarstvu neposredno ili putem pošte od 2. siječnja do 16. veljače 2024. godine.

Za dodatne informacije i pomoć prilikom prijave možete se obratiti timu Poduzetničkog centra:
Trg hrvatskih branitelja 10, Garešnica, pon-pet od 7 do 15 h
info@pc-garesnica.hr
043/214-416

Nema postova za prikaz