„Ruksak (pun) kulture“ za dječje vrtiće i škole

Objavljen je Poziv dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama te centrima za odgoj i obrazovanje za iskazivanje interesa za sudjelovanje u provedbi programa „Ruksak (pun) kulture“ – umjetnost i kultura u vrtiću i školi za 2024. godinu. Program je dio kulturne politike Vlade Republike Hrvatske za dječje vrtiće, osnovne i srednje škole.

Korisnici ovoga programa su djeca od tri godine i učenici od šest do osamnaest godina. Riječ je o zajedničkoj inicijativi Ministarstva kulture i medija i Ministarstva znanosti i obrazovanja i zajedničkom ulaganju u područja obrazovanja i područja kulture na državnoj razini. „Ruksak (pun) kulture“ zajednički je pothvat obrazovnog i kulturnog sektora na nacionalnoj i lokalnoj razini u koji su uključene sve županije i općine. Prijave su otvorene do 11. veljače.

Zainteresirani dječji vrtići, škole i centri za odgoj i obrazovanje za pomoć pri prijavi mogu se javiti timu Poduzetničkog centra na adresi Trg hrvatskih branitelja 10, Garešnica, mail info@pc-garesnica.hr ili na broj 043/214-416. Radno vrijeme Poduzetničkog centra je od ponedjeljak do petka od 7 do 15 sati.

Nema postova za prikaz