Općina Ivanska raspisala Javni poziv za financiranje projekata i/ili programa udruga za 2024. godinu

Foto: Pexels

Općina Ivanska raspisala je Javni poziv za financiranje projekata i/ili programa udruga iz sredstava proračuna Općine Ivanska za 2024. godinu. Za tu je svrhu u proračunu osigurano 92.780,00 eura, a prijaviti se mogu registrirane udruge koje obavljaju djelatnosti i aktivnosti te imaju sjedište na području Općine Ivanska.

Sredstva će biti dodijeljena u dva prioritetna područja – za osnovnu djelatnost sportskog saveza te za poticanje djelovanja udruga socijalnog karaktera u Općini. Pri tome je za djelatnost sportskog saveza predviđeno 80 tisuća eura, najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti je 5 tisuća eura, a najveći 30 tisuća eura. Ostatak sredstava, odnosno 12.780,00 eura, namijenjeno je za poticanje djelovanja udruga socijalnog karaktera u Općini Ivanska, pri čemu je najmanji iznos koji se može prijaviti tisuću, a najveći 5 tisuća eura.

Rok za podnošenje prijava je 11. veljače 2024. godine, a svi potrebni obrasci dostupni su na mrežnoj stranici Općine Ivanska.

Nema postova za prikaz