Objavljen Poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima

Foto: Pexels/ilustracija

Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2024. godini.

Prihvatljive aktivnosti odnose se na opremanje igrališta dječjih vrtića fiksnom opremom, uređenje okoliša dječjih vrtića i uređenje postojećih vanjskih terena dječjih vrtića. U postupku odabira, na temelju kriterija i u skladu s raspoloživim sredstvima, jednom prijavitelju na Poziv (u nastavku teksta: Prijavitelj) može se odobriti najveći ukupni iznos sufinanciranja do 33.200,00 eura s PDV-om. Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave i Grad Zagreb, osnivači dječjih vrtića.

Rok za podnošenje prijava je trideset dana od dana objavljivanja Poziva na mrežnoj stranici Središnjeg državnog ureda, odnosno do 21. veljače 2024. godine.

Sve informacije vezane uz Poziv mogu se dobiti u Poduzetničkom centru na adresi Trg hrvatskih branitelja 10, Garešnica, mail: info@pc-garesnica.hr ili telefon 043/214-416. Radno vrijeme centra je od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

Nema postova za prikaz