Radionica o energetskoj obnovi obiteljskih kuća

Besplatna radionica Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost vezano uz Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća, u suradnji s Gradom Bjelovarom, održat će se ovoga petka, 8. ožujka u 17 sati. Javni poziv ove je godine vrijedan 120 milijuna eura, a vlasnici obiteljskih kuća će za mjere toplinske zaštite, zamjene stolarije te korištenje obnovljivih izvora energije moći dobiti najviše do 62.120,00 eura po prijavi.

Na radionici će se uvodno obratiti gradonačelnik Bjelovara Dario Hrebak i zamjenik direktora Fonda Mirko Budiša. Predstavnici Fonda će zatim pojasniti uvjete sufinanciranja, s naglaskom na popis potrebne dokumentacije, i pojasniti način prijave. Nakon radionice će građani imati priliku postavljati i konkretna pitanja.

Kako do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljskih kuća?

Energetskom obnovom obiteljskih kuća moguće je uštedjeti na režijama od 30 do 60 %, povećati udobnost stanovanja, ali i očuvati okoliš.

Znate li da za obnovu vaše kuće možete dobiti bespovratna sredstva Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost? Na stranicama www.fzoeu.hr od 13.3. kreće novi Javni poziv za financiranje projekata energetske obnove vrijedan čak 120 milijuna eura, a koji uključuje i poticaje za korištenje obnovljivih izvora energije.

Tko se sve može prijaviti i kako, možete saznati na besplatnoj radionici koja će se održati u petak, 8.3. u Velikoj vijećnici Grada Bjelovara, na adresi Trg Eugena Kvaternika 2, s početkom u 17 sati.

Nema postova za prikaz