Izbori - Promidžbena kampanja

HDZ kampanju u 2. izbornoj jedinici počeo u Garešnici

PARLAMENTARNI IZBORI 2024.

Prvog radnog dana službene kampanje uoči parlamentarnih izbora, nositelj liste HDZ-a i partnera u 2. izbornoj jedinici,  Gordan Jandroković, posjetio je Garešnicu.

Više od 15 milijuna eura iz EU fondova slilo se u Garešnicu, naglasio je, a u planu su i nova ulaganja, kao što je uređenje gradskog središta. Nakon izgradnje novog vrtića ulaže se i u rekonstrukciju još jednog objekta. Tako će svako dijete imati mjesto u vrtiću, što je cilj postići i u cijeloj državi. Nada se da će ponovno zadobiti povjerenje birača, jer su, kaže, prevladali sve krize koje su se dogodile u nekoliko godina, poput ratova, pandemije ili potresa.

Hrvatska demokratska zajednica je spremna i dalje ih svladavati, nastavlja Jandroković, a u ove izbore ide upravo pod geslom „Za sve izazove“. Uz to,  plan je i dalje podizati standard građana. Među zacrtanim je da se majkama za svako rođeno dijete osigura godina dana radnog staža, ali i da na kraju novog mandata prosječna plaća iznosi 1.600 te mirovina 750 eura.

HDZ, uz partnere, u izbore ide s listom kandidata koji su se dokazali, ljudima koji kvalitetno rade svoj posao, ističe Jandroković. Među njima su i oni iz Bjelovarsko- bilogorske županije;

U društvu spomenutih kandidata i domaćina u Garešnici, Jandroković je danas posjetio gradsku tržnicu, knjižnicu, Centar za posjetitelje „Natura 2000“ te obišao poljoprivredno imanje u Hrastovcu. Slijedio je odlazak u Daruvar, posjet Veteranskom centru i toplicama te u Grubišno Polje, gdje se sastao s predstavnicima udruga iz Domovinskog rata. Kako je ovo tek početak kampanje prije izlaska na birališta 17. travnja, pozvao je sve sudionike na fer kampanju: “Neki će se odazvati, neki neće, ali vjerujem da će ljudi prepoznati one koji su ozbiljni i odgovorni i koji politiku zaista doživljavaju kao rad za javno dobro”, zaključio je.

Nema postova za prikaz