Općina Hercegovac objavila Javni poziv za ZAŽELI-“POMAŽEMO ZAJEDNO”

Foto- Općina Hercegovac fb, autor I. Novotni

Općina Hercegovac objavila je Javni poziv za iskaz interesa krajnjih korisnika za korištenjem usluga u sklopu projekta Zaželi-„Pomažemo zajedno“. Podsjetimo, riječ je o nastavku toga projekta, koji će trajati tri godine. Programom projekta „Pomažemo zajedno“ predviđen je kapacitet od 48 osoba koje će moći primati pomoć poput pomoći u pripremi obroka i nabavke hrane, obavljanja kućanskih poslova, održavanja osobne higijene i zadovoljavanja drugih svakodnevnih potreba.

Prihvatljivi korisnici koji se mogu javiti na javni poziv i dobivati takvu besplatnu skrb su osobe 65 i više godina koje žive u samačkom, dvočlanom te u višečlanom kućanstvu u kojemu su svi članovi kućanstva pripadnici ciljanih skupina te odrasle osobe trećeg ili četvrtog stupnja invaliditeta. Svi istovremeno ne bi smjeli biti korisnici usluga pomoći u kući, boravka, organiziranog stanovanja, smještaja ili pak osobne asistencije.

Više na poveznici: https://opcinahercegovac.hr/javni-poziv-za-iskaz-interesa-krajnjih-korisnika-za-koristenjem-usluga-projekta-zazeli-pomazemo-zajedno-u-opcini-hercegovac/

Nema postova za prikaz