PCG organizira konferenciju „Poljoprivreda 21. stoljeća“

Poduzetnički centar Garešnica najavljuje konferenciju „Poljoprivreda 21. stoljeća“ koja će se održati u petak, 24. svibnja s početkom u 9 sati u Multimedijalnoj dvorani garešničkog Centra za posjetitelje Natura 2000.

Konferencija se provodi u sklopu aktivnosti Višegodišnjeg indikativnog akcijskog plana Nacionalne mreže Zajedničke poljoprivredne politike 2023.-2027. Organizator je Lokalna razvojna agencija – Poduzetnički centar Garešnica d.o.o. u suradnji s partnerima LAG Moslavina, OPG Balja, OPG Žabić Matija i Udrugom ruralnog turizma Hrvatske.

Na poljoprivrednoj konferenciji sudionike očekuju stručna predavanja o mogućnostima sufinanciranja razvojnih projekata iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske. Tako će sudionici kroz stručna predavanja imati prilike saznati i o digitalnim i pametnim rješenjima koja danas automatiziraju i pospješuju poljoprivrednu proizvodnju te sudjelovati na panel raspravama o aktualnim pitanjima i mogućim rješenjima u sektoru poljoprivrede.

Konferencija je sufinancirana sredstvima Europske unije i Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, u okviru Poziva za podnošenje prijedloga aktivnosti Nacionalne mreže Zajedničke poljoprivredne politike za 2023. godinu.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali zbog ograničenog broja mjesta sudjelovanje je potrebno potvrditi pozivom na broj telefona 043/214-416.

Nema postova za prikaz