MUP objavio natječaj za upis policajaca

Foto: MUP

Današnje izvješće Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske započinje s obavijesti kako Ministarstvo unutarnjih poslova ove godine planira upis 500 polaznika u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac te 170 polaznika u 3. razred srednje Policijske škole Josip Jović. Više informacija o natječajima, uvjetima i načinu prijave dostupno je na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a mogu se dobiti i osobno u nadležnim policijskim postajama. Rok za prijavu za srednju školu je 1. kolovoza, a za prekvalifikaciju 23. kolovoza.

Po pitanju kriminaliteta, prijavljena je krađa mobitela iz nezaključanog automobila na daruvarskom parkiralištu, a šteta iznosi stotinjak eura. Zabilježene su i dvije prometne nesreće na bjelovarskom i grubišnopoljskom području, obje samo s materijalnom štetom.

Dovršen je očevid u vezi požara koji je izbio pretprošle noći u Končanici, a u kojem je izgorio štagalj s radnim strojevima. Njime je utvrđeno da je uzrok požara ljudska radnja, a 48-godišnji vlasnik podnio je kaznenu prijavu te materijalnu štetu procjenjuje na oko 250 tisuća eura. Požar su ugasili pripadnici JVP Grada Daruvara i DVD-a Končanica.

Nema postova za prikaz